Får mere tid til det du er god til

Ingen glemte tidsfrister for indberetning af fx løn og moms. Få sendt fakturaen afsted med det samme. Få betalt dine regninger til tiden. Bogholderiet kan hurtigt tage meget fokus fra tilbudsgivning og styring af projekter, som er der, du skal lægge din energi. Hvis du er, som virksomheder er flest, så har du en travl hverdag, hvor bogholderiet ikke er din første prioritet. Få hjælp til bogføring af Ah-regnskab, og frigør ressourcer til det, som du brænder for, uden at miste styring over økonomien.

Hos Ah-regnskab arbejder vi inde for regnskab, bogføring, løn og moms, både for små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder at stå for hele eller dele af din økonomistyring, så du i stedet kan koncentrere dig om din kerneforretning. Et ajourført bogholderi er et aktiv, der giver dig fuldt overblik over din virksomheds økonomi, og Ah-regnskab har fokus på at etablere simple, gode rutiner, der sikre et retvisende regnskab og korrekt indberetning af moms, løn m.v.

Økonomistyring

Hos Ah-regnskab har vi valgt at gøre tingene så nemme og ukomplicerede som muligt, for alle parter. Derfor arbejder vi i regnskabsprogrammet, e-conomic, samt eksterne programmer som Danløn.
Herudover arbejder vi med Microsoft office-pakken: Word, Excel, Outlook m.v.
Står du over for at skulle vælge et økonomisystem, hvad enten du er nystartet virksomhed, eller blot ønsker at skifte dit nuværende til e-conomic, så er vi med hele vejen.

53 33 97 40